Betalen

U kunt bij ons 100% veilig afrekenen met iDeal.

Ook is het mogelijk het pakket af te halen in onze winkel. Hier kunt u contant of per pin betalen.

iDeal

Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen.

Pakket afhalen in de winkel

Ook is het mogelijk om het pakket bij ons in de winkel af te halen. U dient uw bestelling binnen 3 werkdagen af te halen. Is het pakket na 3 werkdagen niet afgehaald? Dan gaan de artikelen terug onze winkel in.

U kunt betalen met ideal meteen met het bestellen van uw pakket, maar u kunt ook in onze winkel contant of per pin betalen.
Het voordeel hiervan is dat u geen verzendkosten hoeft te betalen en daarnaast is het ook nog eens erg gezellig!

Bezorgen

Wij doen onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk naar je op te sturen. We garanderen dat na de betaling ontvangst het pakketje binnen 48 uur naar jou onderweg is.

Kosten

De standaard verzendkosten zijn € 5,75. Al onze pakketjes worden met PostNL verstuurd. De verzendkosten komen bij een bestelling vanaf € 100,- te vervallen.

Verzendbevestiging

Zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen wij het pakketje naar je op en krijg je van ons een verzendbevestiging. De Track&Trace code ontvang je wanneer het pakketje onderweg is.