RetourformulierVanaf het moment van thuisbezorging heeft u 8 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen!

Ruilen

Is de maat niet goed of heeft u toch liever een andere kleur van hetzelfde artikel, dan kunt u dat artikel ruilen. Kijkt u wel eerst even in onze webshop voor de beschikbare maten en kleuren.

Zo werkt ruilen:

 •  U vult de gegevens in van de artikelen die u wilt ruilen op het formulier dat is meegezonden met uw bestelling. U kunt dat formulier ook hier downloaden. .
 • U vult in welke maat of kleur u daarvoor in de plaats wilt ontvangen.
 • U verpakt het artikel in een beschermende verpakking, inclusief dit formulier.
   a) U geeft het pakket af bij een Post NL servicepunt. (De doos moet goed worden dichtgeplakt. Post NL rekent € 6,95 verzendkosten.)
   b) U geeft het pakket af in onze winkel :
   Fellow Fashion, Eikenbosch 27 5056 GB in Berkel-Enschot
   Wij sturen u het gewenst artikel toe, als wij uw pakket ontvangen hebben.

Retourneren

Indien u een artikel wilt retourneren via Post NL, zijn de verzendkosten € 6,95.

Wij storten dan binnen 10 dagen na ontbinding het aankoopbedrag terug op de rekening waarvan het artikel betaald is. Bij retourneren in de winkel betaalt u geen retourkosten en geven wij u meteen het aankoopbedrag terug.

Zo werkt retourneren:

 •  U vult de gegevens in van het artikel dat u wilt retourneren op het formulier dat is meegezonden met uw bestelling en omcirkelt de reden van retour. U kunt dat formulier ook hier downloaden.
 •  U verpakt het artikel in een artikel beschermende verpakking, inclusief dit formulier en de bijbehorende afleverbon.
  1. a) U geeft het pakket af bij een Post NL servicepunt.(De doos moet goed worden dichtgeplakt. Post NL rekent € 6,95 verzendkosten.)
   b) U geeft het pakket af in onze winkel :
   Fellow Fashion, Eikenbosch 27 5056 GB in Berkel-Enschot